Sungur'dan çifte açılış

Sungur

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, iki seçim bürosunun açılışını birden yaptı. Açılışa binlerce Yahşihanlı katıldı. Açılış öncesi konuşan Sungur Baskılara rağmen sükûnetimizi koruyacağız” dedi.

İLÇE MEYDANINI DOLDURDULAR

 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur iki seçim bürosunu birden açtı. Milletvekilleri, partililer, davetliler ve binlerce Yahşihanlının katıldığı açılış öncesinde konuşan Sungur baskılara rağmen ilçede sükûnetin korunacağını söyledi. Bazılarınca ilçede huzurun kaçırılmaya çalışıldığını belirten Sungur ilçe halkına sakin olmaları çağrısında bulundu.  Açılışa AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ile meydana gelen Ahmet Sungur’a özellikle yediden yetmişe Yahşihanlı bayanlar büyük destek gösterilerinde bulundu.

 

İKİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Yapılan konuşmaların ardından önce ilçe merkezinde bulunan seçim bürosu açıldı, ardından Yenişehir seçim bürosu açıldı. Merkez seçim bürosunun açılışının ardından, yürüyerek ve araçlarla Yenişehir seçim bürosu önüne geçen Yahşihanlılar burada da coşkulu bir atmosfer yarattılar. Sungur kendisine gösterilen bu ilgi karşısında, her zamankinden daha güçlü olacaklarını ve Yahşihan’ı her anlamda daha da geliştirmek adına gecesini gündüzüne katmaya devam edeceğini söyledi.

 

 

30 MART SUNGURUN ZAFERİ OLACAK

Milletvekili Ramazan Can ise şöyle konuştu, “Buradaki kalabalık, buradaki coşku, Yahşihan meydanındaki bu atmosfer, 30 Mart’ta Ahmet Sungur’la devam diyor. Yahşihan bizim için çok önemli bir ilçe. Yahşihan’ın çehresi Ahmet Sungur’la değişti. Kırıkkale’nin cazibe merkezi oldu. Burada suyu bulandırmaya çalışanlar olabilir. Onlara en büyük cevabı Yahşihanlılar verecektir. Biz Yahşihan’ın ve Ahmet Sungur’un yanındayız” şeklinde konuştu.

 

DESTEK GİDEREK ARTACAK

 

Ahmet Sungur ise, yapılan hizmetler ve gösterdikleri tutum nedeniyle kendilerine olan desteğin artarak katlandığını işaret ederek, “2009 seçimlerinde hitap ettiğimiz kalabalık yaklaşık olarak 2 bin 500’dü. O zaman yüzde 55’le kazanmıştık. Şuan yapılan anketler yüzde 72 desteği gösteriyor. Şuan meydanda 6 bin kişi var. Allah sizlerden razı olsun, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Burada her kesimden insan var. Biz küçük bir şehir olma çabasında değiliz, büyük ve gelişen bir şehir olma çabasındayız. Onun için bazı bağnaz düşüncedeki insanların şehri küçültme politikasına 2009’da dur dedik, 9 bin 800’le aldığımız şehri bu gün 17 bin nüfusa taşıdık. Yani 7 bin kişi artırdık bu nüfusu” şeklinde konuştu.

 

ÜNİVERSİTE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Sungur üniversitenin önemine değinerek, “27 bin mevcutlu bir üniversitemiz var. Bu mevcudun 8 bini ilçemizde yaşıyor ancak sadece 710 kişi nüfusumuza dahil. Dolayısıyla bu 17 bin içerisinde öğrenci kardeşlerimiz yok. Onlar da olduğu takdirde daha büyük bir ilçe olacağız. 2020’deki Yahşihan’da 20 bin seçmen, 45 bin nüfus olacak. Bunlar yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır. İleriki yıllarda ilçemizin ne kadar gelişeceğini ve büyüyeceğini gösteren araştırmalardır” diye konuştu.

 



adem ile havva
24.02.2014 22:43:44
"Ahmet baskanin isi bitmis." Vallahi ben demiyorum Sayin Mehmet Saygili diyor :))) Kusura bakma Ahmet baskan Saygili daha sandiklar acilmadan Ahmet Sungur bu secimi kazanmis hayirli olsun demek istemistir.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ